Rojstnodnevne zabave

Športno društvo Center Maribor ponuja vašim otrokom rojstno dnevne zabave z gimnastično vsebino. Animatorji bodo poskrbeli, da bodo otroci pri vadbi uživali, se spoznali z osnovami gimnastike na orodjih in se zabavali ob gimnastično obarvanih igrah. V nekaterih terminih je na voljo tudi športna dvorana za različne igre.

Programi, ki jih ponujamo:

2-urni program

3-urni program

Pižama party

GIMNASTIČNI ROJSTNI DAN: 2-URNI PROGRAM

Prva ura poteka v gimnastični telovadnici pod vodstvom naših animatorjev in je razdeljena na prvi in drugi del. V prvem delu se otroci igrajo različne igre, prilagojene starosti otrok - štafetne igre, tekmovanje v parih in ekipah, ipd. V drugem delu otrokom pripravimo različne postaje - poligone z malo prožno ponjavo, veliko prožno ponjavo in gimnastično jamo s penicami. Druga ura je namenjena slavljencu in prijateljem, da se posladkajo s torto / prigrizki, ki jih starši prinesejo s seboj. Slavje poteka v predprostoru ŠD Center Maribor.

Otroke pogostite s hrano in pijačo, ki jo prinesete sami.

Ob rezervaciji termina vam pripadajo vabila (18 oz. 24 vabil). Izbirate lahko med različnimi vzorci vabil, ki so objavljeni spodaj.

CENIK
75 EUR / 2-urni do 18 otrok od 5. leta
90 EUR / 2-urni do 16 otrok od 3. leta ali do 24 otrok od 5. leta
GIMNASTIČNI ROJSTNI DAN: 3-URNI PROGRAM

Prvi dve uri potekata v gimnastični telovadnici. Otroke na začetku razdelimo v dve ekipi in jim pripravimo različne igre, prilagojene starosti otrok - štafetne igre, tekmovanje v parih in ekipah, ipd. Sledi 5-10 minutni odmor v predprostoru, kjer jim animatorji pripravijo vodo ali sok, ki ga prinesejo starši. V nadaljevanju otrokom pripravimo različne postaje - poligone z malo prožno ponjavo, veliko prožno ponjavo in gimnastično jamo s penicami. Če se želijo otroci med praznovanjem pomeriti tudi pri igrah z žogo, jim je v nekaterih terminih na voljo tudi športna dvorana. Tretja ura je namenjena slavljencu in prijateljem, da se posladkajo s torto / prigrizki, ki jih starši prinesejo s seboj. Slavje poteka v predprostoru ŠD Center Maribor.

Otroke pogostite s hrano in pijačo, ki jo prinesete sami.

Ob rezervaciji termina vam pripadajo vabila (18 oz. 24 vabil). Izbirate lahko med različnimi vzorci vabil, ki so objavljeni spodaj.

CENIK
95 EUR / 3-urni do 18 otrok od 5. leta
110 EUR / 3-urni do 16 otrok od 3. leta ali do 24 otrok od 5. leta
ROJSTNI DAN V PIŽAMAH (minimalna starost otrok je 6 let)

Otroci se zbirajo med 19.45 in 20.00, sledi preoblačenje v pižame in poligon v gimnastični dvorani. Sledi torta, ki jo prinesejo starši, in ZABAVA - telovadba, poligoni, trampolin, igre, štafetne igre in 'kopanje' v penicah. Med zabavo bomo imeli tudi slan prigrizek in sok, za kar poskrbimo mi. V ustvarjalnem kotičku bomo slavljencu pripravili presenečenje. Ob polnoči sledijo ČESTITKE in izročanje daril slavljencu ter skupinsko fotografiranje (starši slavljenca bodo nekaj fotografij prejeli po elektronski pošti). Po čestitkah si otroci pripravijo kreativni spalni prostor, se umijejo in po kratkem klepetu zaspijo. Pižama party se zaključi naslednji dan ob 8.30, ko jih v telovadnici prevzamejo starši.

S seboj prinesite: pižamo, copate, toaletne potrebščine, spalno vrečo ali odejo, igračo za lažji spanec, baterijsko svetilko, darilce za slavljenca.
Doma pustite: telefon, elektronske igrice, starše..

CENIK
200 EUR / 1 noč do 15 otrok od 6. leta
230 EUR / 1 noč do 20 otrok od 6. leta

V ceno je vštet: SLAN PRIGRIZEK (kokice, čips, smokiji, bobi palčke ipd.), PIJAČA (sok).
Starši po želji ob začetku praznovanja prinesete svojo torto za slavljenca in svečke ter rogljičke za zajtrk.

Zagotovite si svoj termin čim prej!

TERMINI, KI SO VAM NA VOLJO:

GIMNASTIČNI ROJSTNI DAN

  • sobota: 13:00 – 16.00 in 16.00 – 19:00
  • nedelja: 10:00 – 13:00, 13.00 – 16.00 in 16:00 – 19:00

PIŽAMA PARTY

  • sobota 19.30 – nedelja 8.30

REZERVACIJA TERMINA za gimnastični rojstni dan:

  • Tina Žlender
  • 040 250 666, tina@gimnastika-maribor.si

REZERVACIJA TERMINA za pižama party:

  • Tina Žlender
  • 040 250 666, tina@gimnastika-maribor.si

VABILA

Vabilo 1

Vabilo 2

Vabilo 3

Kontaktni obrazec