Rojstnodnevne zabave

Športno društvo Center Maribor ponuja vašim otrokom rojstno dnevne zabave z gimnastično vsebino. Animatorji bodo poskrbeli, da bodo otroci pri vadbi uživali, se spoznali z osnovami gimnastike na orodjih in se zabavali ob gimnastično obarvanih igrah. V nekaterih terminih je na voljo tudi športna dvorana za različne igre.

Programi, ki jih ponujamo:

Gimnastični rojstni dan

Pižama party

GIMNASTIČNI ROJSTNI DAN: 2,5-URNI PROGRAM ZA OTROKE OD 3 – 12 LET

Praznovanje poteka v gimnastični in športni telovadnici pod vodstvom naših animatorjev. Po sprejemu otrok in uvodnih navodilih se otroci igrajo različnih igre v športni dvorani, prilagojenih starosti otrok - štafetne igre, tekalne igre, tekmovanje v parih ali ekipah, igre z velikimi žogami, »med dvema ognjema« ipd. Po krajši osvežitvi se preizkusijo še na velikem gimnastičnem poligonu v gimnastični dvorani, ki vključuje tudi naloge na gimnastičnih orodjih (bradlja, velika prožna ponjava,...) in osnovne skoke v gimnastično jamo s penicami. S tem bodo otroci na preizkušnjo postavili svoje motorične sposobnosti - ravnotežje, moč, eksplozivnost, koordinacijo rok in nog in ne nazadnje tudi vzdržljivost. Aktivnosti praviloma trajajo 1,5 ure. Sledi pogostitev v predprostoru, kjer otrokom postrežemo slane prigrizke ali otroško ploščo in sok/vodo ter sladico, ki jo prinesete sami. Po pogostitvi sledi gimnastično voščilo slavljencu, skupinsko fotografiranje (starši slavljenca bodo nekaj fotografij prejeli po elektronski pošti) in zaključne aktivnosti v telovadnici za umiritev (skrivalnice, iskanje predmeta v telovadnici, ipd.).

Ob rezervaciji termina vam pripadajo vabila. Izbirate lahko med različnimi vzorci vabil, ki so objavljeni spodaj.

CENIK
1. opcija: v pogostitev vključeni slani prigrizki in sok
140 EUR / do vključno 10 otrok
160 EUR / do vključno 14 otrok
180 EUR / do vključno 18 otrok
230 EUR / do vključno 24 otrok

2. opcija: v pogostitev vključena otroška plošča in sok
190 EUR / do vključno 10 otrok
230 EUR / do vključno 14 otrok
260 EUR / do vključno 18 otrok
330 EUR / do vključno 24 otrok

Otroška plošča - nageci, hrenovke, mocarela palčke, pomfri ali mini pice

Starši po želji ob začetku praznovanja prinesete svojo torto za slavljenca in svečke. Druge hrane na praznovanje ni dovoljeno prinašati.

Popust za člane društva - 5% na redne cene.
GIMNASTIČNI ROJSTNI DAN: 3-URNI PROGRAM

Prvi dve uri potekata v gimnastični telovadnici. Otroke na začetku razdelimo v dve ekipi in jim pripravimo različne igre, prilagojene starosti otrok - štafetne igre, tekmovanje v parih in ekipah, ipd. Sledi 5-10 minutni odmor v predprostoru, kjer jim animatorji pripravijo vodo ali sok, ki ga prinesejo starši. V nadaljevanju otrokom pripravimo različne postaje - poligone z malo prožno ponjavo, veliko prožno ponjavo in gimnastično jamo s penicami. Če se želijo otroci med praznovanjem pomeriti tudi pri igrah z žogo, jim je v nekaterih terminih na voljo tudi športna dvorana. Tretja ura je namenjena slavljencu in prijateljem, da se posladkajo s torto / prigrizki, ki jih starši prinesejo s seboj. Slavje poteka v predprostoru ŠD Center Maribor.

Otroke pogostite s hrano in pijačo, ki jo prinesete sami.

Ob rezervaciji termina vam pripadajo vabila (18 oz. 24 vabil). Izbirate lahko med različnimi vzorci vabil, ki so objavljeni spodaj.

CENIK
95 EUR / 3-urni do 18 otrok od 5. leta
110 EUR / 3-urni do 16 otrok od 3. leta ali do 24 otrok od 5. leta
ROJSTNI DAN V PIŽAMAH ZA OTROKE OD 6 DO 12 LET

Otroci se zberejo med 19.45 in 20.00 uro, sledi preoblačenje v pižame in zbor v športni dvorani, kjer s hitro spoznavno igro prebijemo led in zabava se lahko prične. Nadaljujemo z igro z žogami ali štafetnimi igrami za ogrevanje, nato pa se posladkamo s torto, ki jo prinesejo starši. Po torti sledi praznovanje v gimnastični dvorani - telovadba, veliki poligon, trampolin, različne igre, »kopanje« v penicah in ples ob disco lučeh. Med zabavo bomo imeli na voljo slan prigrizek in sok, za kar poskrbimo mi. V ustvarjalnem kotičku bomo slavljencu pripravili majhno presenečenje. Ob polnoči sledijo ČESTITKE in izročanje daril slavljencu ter skupinsko fotografiranje (starši slavljenca bodo nekaj fotografij prejeli po elektronski pošti). Praznovanje zaključimo tako, da otroci pripravijo kreativni spalni prostor, se umijejo, preoblečejo v drugo pižamo, si ogledajo kratki animirani filmček in po kratkem klepetu zaspijo. Pižama party se zaključi naslednji dan z bujenjem, umivanjem, pospravljanjem in rogljičkom. Ob 8.30 otroke v telovadnici prevzamejo starši.

S seboj prinesite: DVE pižami, copate, toaletne potrebščine, spalno vrečo ali odejo, igračo za lažji spanec, baterijsko svetilko, darilce za slavljenca.
Doma pustite: telefon, elektronske igrice, starše..

CENIK
290 EUR / do vključno 10 otrok od 6. leta
Doplačilo za vsakega dodatnega otroka 20 EUR. Maksimalno število otrok je 18.

V ceno je vštet: SLAN PRIGRIZEK (kokice, čips, smokiji, bobi palčke ipd.), PIJAČA (sok), ZAJTRK (rogljički).
Doplačilo za otroško ploščo je 8 € na otroka.

Starši po želji ob začetku praznovanja prinesete svojo torto za slavljenca in svečke. Druge hrane na praznovanje ni dovoljeno prinašati.


Popust za člane društva - 5% na redne cene.

Zagotovite si svoj termin čim prej!

TERMINI, KI SO VAM NA VOLJO:

GIMNASTIČNI ROJSTNI DAN

  • sobota: 13:00 – 15.30 in 16.00 – 18:30
  • nedelja: 10:00 – 12:30, 13:00 – 15:30 in 16:00 – 18:30

PIŽAMA PARTY

  • sobota 20:00 – nedelja 8.30

REZERVACIJA TERMINOV:

  • Tjaša Radovanović
  • 040 250 666, tjasa@gimnastika-maribor.si

VABILA

Vabilo 1

Vabilo 2

Vabilo 3

Kontaktni obrazec